Camel Active

November 8, 2009

15 copy14 copy13 copy4 copy1345 copy7 copy6 copy9 copytegak 2tegak 3tegak 4tegak 8

 

Nie aku….jadi model lagi…photography by Anim Aziz. Die jadikan aku sebagai model untuk work die. Die wat pasal advertising Camel Active dan reference die tentulah dari Camel jugak. Layout nie semua berdasarkan advertising Camel yang btol. Cuma gambar, model dan location je yang lain.

Anem guna kamera nikon. Jd kat mane tempat-tempat yang die nak wat aku ikut dan kene posing supaya gambar yang die nak same cam dengan reference die.

Advertisements

Figure

November 5, 2009

652413

Nie aku jadi model untuk member aku botox. image kat atas nie photography by botox. Shooting gambar nie kat area umah aku. Tempat simple je, tp background dinding batu tu cantik, kene dengan tema yang di nak wat work die. Die nie nak wat pasal “figure”, kire fine art photography laa..

Camera gune nikon. Shooting x guna lighting tapi flash SB800 wat CLS, tu yang dapat lighting camnie. Waktu shooting nie tgh malam. Aku x de la x pkai pape, cume berseluar pendek. So aku setuju dan tlg r die nk eksperimental diri aku…


3 Sahabat

November 5, 2009

upload 7


Jalan Sekolah

November 5, 2009

upload 6


Aku Dan Topeng

November 5, 2009

upload 5


Hidup Mesti Diteruskan

November 5, 2009

upload 4


Peace

November 5, 2009

upload 3